fattiga snacks~

sötsuget är svårt att motstå ibland och man ''måste'' få njuta lite då och då~

En av mina nuvarande favorit snacks för att dämpa sötsuget är fattiga riddare! Jag hade faktiskt aldrig smakat fattiga riddare förrän förra året. Jag hade aldrig gjort dem eller fått dem av någon innan så ja det blev bara aldrig av, men jag tror jag såg Nigella Lawson göra dem på något av sina matprogram och blev helt såld xD
Det går väääldigt snabbt, är väldigt gott och mättande!
Man behöver bara bröd, ägg, mjölk, nåt att söta till det med, (vanilj) och sen någon topping, nutella, florsocker, sylt you name it!
jag brukar vispa ihop ett ägg med ungefär hälften så mycket mjölk lite flytandesmör, socker och liiiite salt, vanilj och sen steka dem på medelhög värme tills dem blir lite knapriga på utsidan :)
Sedan tycker jag personligen om att strö lite flor socker på dem, för why not gå all out liksom~
dem blir väldigt goda, knapriga på utsidan och mjuka på insidan, som en förbättrad skolpankaka, haha! med lite florsocker på blir det nästan en donut substitute! utsökt!

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0