Butterfly~

Har man blivit lite av en rebell här i Korea? Piercat sig och tatuerat sig till höger och vänster?! Nej då skojar bara, har skaffat en ny piercing i örat och en tatuering jag har tänkt på i evigheter!  Jag har säkert velat ha en tatuering sedan jag var 10-12 eller så.

 
 
 

Jag bestämde mig äntligen för att göra min simpla lilla kontur av en fjäril! Jag har velat ha en fjäril i kanske 7-8 år men visste inte vart jag ville ha den någonstans. Fjärilen har rotat in en speciell betydelse i mig ett bra tag nu men själva designen har jag nog  elstängsel mig för de senaste 3-2 åren :) 

 
Komma på vart jag ville ha den tog 3-4år till och vitt bläck bara det senaste året tror jag.  Jag gillar verkligen att den är väldigt synlig för mig men inte för alla, det är som ett hemligt litet meddelande eller mantra som jag kommer ha med mig ska mitt liv :) 
Den är lite röd och skorpig nu men så fort den är läkt kommer den bli mycket finare! :)

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0