Butterfly~

Har man blivit lite av en rebell här i Korea? Piercat sig och tatuerat sig till höger och vänster?! Nej då skojar bara, har skaffat en ny piercing i örat och en tatuering jag har tänkt på i evigheter!  Jag har säkert velat ha en tatuering sedan jag var 10-12 eller så.

 
 
 

Jag bestämde mig äntligen för att göra min simpla lilla kontur av en fjäril! Jag har velat ha en fjäril i kanske 7-8 år men visste inte vart jag ville ha den någonstans. Fjärilen har rotat in en speciell betydelse i mig ett bra tag nu men själva designen har jag nog  elstängsel mig för de senaste 3-2 åren :) 

 
Komma på vart jag ville ha den tog 3-4år till och vitt bläck bara det senaste året tror jag.  Jag gillar verkligen att den är väldigt synlig för mig men inte för alla, det är som ett hemligt litet meddelande eller mantra som jag kommer ha med mig ska mitt liv :) 
Den är lite röd och skorpig nu men så fort den är läkt kommer den bli mycket finare! :)

Brunch lunch at Butterfingers

 Dagarna som vi här borta i Korea inte känner för att förtära mer soppor eller kimbap till frukost brukar jag och mina vänner palla oss ner till matgatorna nere i Gangnam. Går man mot  tunnelbanorna och upp för utgång 10 kommer man ut till en av dem stora shoppinggatorna, parallelt med den på vänster sida finns massa små matställen och fik med olika utbud, ger man inte upp så lätt och tar man sig yttligare några minuters promenad åt vänster så hamnar man vid Butterfinger's som är en liten American diner inspirerad restaurang.
 
 
 
På vardagar är det ganska lätt att kliva in och få bord på en gång, speciellt vid vanliga brunch tider. På helgerna får man komma någon gång innan 12.00 tiden ifall man vill slippa en kö som är längre än 5-10 min :) Vet inte vad som ahr hänt men Jag och Madde har varit på en ganska aktiv pannkaksdiet sedan jag kom hem från Japan?! Det bästa med Butterfingers är att man kan beställa in extra bacon och ägg så även om man är sugen pancakes and syrup får amn ändå sin lilla salt craving fixad där med ;) En annan bra meny där är deras omeletter! Dem är riktigt matiga, goda och kommer med 3 pannkakor så inget sug går till spillo, omelleterna är ganska stora så det är också något man kan dela ifall man går tillsammans med någon som gillar samma saker.
 
 
 

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0