D-6 Phantom of the Opera [22/9-2016]

Så den här musikalen är något jag har velat se i evigheter nu! Egentligen så var jag extremt skeptisk för teater, musikaler och allt dylikt när jag var yngre(väldigt många i min ålder var det om jag inte mistar mig?). Det var inte förrän gymnasiet som jag fick upp ögonen för den hela sfären. Under gymnasiet brukade vår svenska lärare som är en kulturentusiast att ta med oss på allt från balleter, till operor, musikaler och teatrar för att stimulera vår lärning och hon som sagt var intresserad av att den yngre generation skulle uppsakatta dessa konstformer mer. Just av musikaler blev jag intresserad när jag såg Katedralskolans först musikal under min skoltid där och då var det uppsättningen av Dr. Jekyll and Mr. Hyde och jag blev så storm imponerad av resultatet att jag sedan var såld på det hela.
 
 
 
Jag kommer ihåg att jag någon gång under min gymnasie tid hyrde filmen The Phantom of the Opera och storyn, musiken och allt i den filmen grep verkligen tag i mig! När jag bara något år efter det då fick höra att självaste Peter Jöback skulle hjälpa till att få hit fantomen blev jag otroligt glad!! Den släpptes ju bara några dagar innan jag skulle åka iväg till Sydkorea så jag bestämde mig för att inte vänta i sju månader tills jag kom tillbaka för att se den och bokade biljetter för mig och mamma torsdag den 22/9! Det skulle lixom vara härligt med en liten mamma/dotter kväll innan jag stack! Showen överträffade mina förväntningar något otroligt, men sen så har jag ju aldrigt sett den förrut! sångarna och den svenska översättningen var fantastiskt och efter ungefär 2 låtar vänjer sig man att den inte är på engelska :) Hur som helst, detta framträdande är något jag rekommenderar alla som tycker om musikaler att se! Skulle jag vara i sverige skulle jag säkert boka några biljetter till och se den igen så bra är den!
 

D-8 jobba, umgås och sista minuten fix

Okej min lilla bloggningsplan halkade liiite efter... Det var ju planerat att göra ett inlägg varje dag tills jag reste men med jobb och andra prioriteringar till resan och nära och kära så hamnar bloggandet tyvärr på hyllan ett tag ^^'
 
 
Men nu är det inte mycket kvar så jag ska försöka göra bättre ifrån mig nu dem sista dagarna, och speciellt under resan ;)

D-21 linspaus

 
Då har vi ringt in till synoptik och pausat linsabonemanget så jag inte har en drös med lådor som ligger och väntar på mig och behöver betala för något jag inte kan använda medan jag är borta :P


Men det känns fortfarande lite skönt att ha med sig några dit bort så man inte behöver springa på jakt efter sådant när man inte kan kommunicera än.... en låda bör jag nog klara mig på det är ju iallafall hälften av tiden jag ska vara borta om jag inte misstar mig :)

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0