min start i radioyrket!

Idag tog jag ledigt från min eftermiddagslektion och smet istället iväg till Arirang radio och besökte programmet superkpop! Det är ett program som jag har följt casually i ett par år och när jag ändå är här i seoul!
 
DJen Sam Carter har man ju haft kontakt på radio då och då och träffat på spelningen i Europa så det känndes ändå skönt. Nu gick jag dit för att lämna några presenter från mig och mina vänner i Sverige och lyssna på programmet i studion, aldrig i min vildaste fantasi trodde jag att vi skulle få komma in och prata i studion, ännu mindre typ HELA andra timmen! Det var så kul! Jag och en annan tjej (Claudia) som också var på besök fick komma in och joina deras Let's love , Let's play corner, där gäster skickar in kärleksdilemman och man svarar.
 
 
Jag var så äckligt nervös i början att jag andades liiite för snabbt och skakade som ett löv... men tydligen gjorde jag ganska bra ifrån mig ;) Radio producern frågade oss två som var på besök hur länge vi skulle vara här flera gånger, nämnde hur duktiga vi var, frågade ifall vi ville sitta kvar timmen ut när vi hade gjort vårt i studio liksom , sa att de ville se oss snart igen~ Haha man får ju drömma att vi får chansen att komma förbi fler gånger! Det skulle ju bli superkul att åtminstone på något sätt kunna hjälpa till med programmet medan man är här. Ååh önsketänk~
 
Det var mitt roliga för idag! Hoppas alla har det bra där hemma :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0