På väg mot Arlanda

Nu sitter jag på pendeln som snart kommer släppa av mig på Arlanda för att göra klart dem sista detaljerna inför mitt nya jobb som jag ska börja på 5/10 :) är lite osäker på vart jag ska ta vägen när jag kommit till flygplatsen men jag hittar det nog förr eller senare~ 
Tar pendeln idag eftersom jag tog bussen till intervjun och vill veta hur båda funkar innan jag börjar(var man går på och av och sånt) :) 



21 augusti Sthlm Grönan och The Swedish Crew Unite~

Jag och Emma åkte till Stockholm den 21:a Augusti för vi tydligen har skaffat en liten tradition att gå på Grönan en gång om året, haha!Vi började dagen med att lämna saker som Emma köpt till Chucky vid T-Centralen, gick en snabb runda på stan och letade skor till Emma inför Lunafly konserten och åkte sen till Götgatan för att hitta en tom toa och för att äta Stikkinikki glass... mest glassen.... glass for life! Sen gick vi iväg till Slussen för att ta färjan över till Grönan och spendera resten av förmiddagen där.
Vi...eller borde jag säga jag var så pepp på att gå i House of Nightmares, och jag kanske är den enda... men jag tyckte inte det var sååååååååååå super läskigt eller bra gjort??? Så mörkt att man inte ens såg sakerna som skulle skrämma en eller snarare det som ska få in stämmningen~ För lite ''experiment'', Stort plus för den där ena interaktiva delen dock! Önskar att dem hade haft mer sånt!
Sen var det första gången The Swedish Crew samlades tillsammans :)
 
 
Som sagt över upp mina video skills tills nästa år så jag är redo inför resan ;)
Dm här första videosarna är mest bara jag som lär mig hur saker och ting funkar :) 

Bobbi Brown soothing cleansing oil

Jag har använt upp hela min Bobbi Brown Cleansing oil och jag saknar den så hemskt mycket! Den fick bort allt smink och vääääldigt bra! nu har det gått någon vecka som jag inte har använt den och jag måste hitta en ny sminkbortagare ganska snabbt, det gör ganska stor skillnad för hyn. Jag tror jag ska testa något liiite billigare den här gången.
 
Jag tänker iallafall säga vad jag tycker om den i detta inlägg :)
 
Först och främst så är den en oljebaserad rengörnings produkt gjord på Kukui nöt, solrosolja och jasmin olja. Eftersom det är en oljeprodukt så är den tar bort sminket väldigt varsamt och förskitigt, eftersom man masserar den försiktigt mot sminket och löser upp det utan att behöva utsätta huden för drag och slit hit och dit(speciellt runt ögonen där huden är så tunn)!
 
Ungerfär så här såg der ut när jag använde den :)
 
 
Sminka de ögon behöver en pump av oljan, man masserar förskitigt in oljan ''på'' ögonen och låter den lösa upp sminket.
 
 
Sen sköljer man med vatten. Första kan man bara blöta händerna och massera igen för det bildas ett väldigt ''tunt'' skum som sen funkar som en tvål och får bort allt :)
 
 
 
 
 
Jag behöver verkligen en ny sminkbortagare! Någon bra, men mild för min känsliga hud :) och liiite billigare för den här kostade ändå ungefär 600 kr om jag inte har fel! Den höll  i ca 4-6 månader dock! så jaa så illa kanske de inte var~
 
 

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0