CrAcK!

Mina mobiler, ja iallafall mina apple produkter brukar ha väldigt lång livslängd(folk brukar ju tycka om och klaga på att apple går sönder så fort) men mina saker funkar alltid fint lååååååångt efter bindningstiderna på de går ut..... och sen använder jag dem som ipod ett tag efter det xD Jag är också expert på att tappa min mobil men fortfarande ALDRIG göra sönder skärmen, vad det än är för höjd! .....tills iförrigår..... Bang bang it just fell down, bang bang screen broken now....


UUUUURGGGH vad ska jag göra nu? Nu har vi lite problem här för jag hade tänkt skaffa en ny mobil innan jag åker utomlands för att bo ett bra tagoch frysa abonemanget och så... men det kan man tydligen inte göra med tre! :( Och min syrra försökte förklara för mig hur dumt hela frysnings-saken var för man skulle behålla en gamal version 1 år extra jiddijadda~ Och då sa jag great jag behåller 5an och tar en ny när jag kommer hem istället... MEn now what?! den är ju trasig, funkar men jag vet inte om den går att reparera ordentligt? :/ jaja jag har lite mindre än ett år på mig att hitta en lösning~ Just nu måste jag bara koncentrera mig på att hålla detta hemligt för mamma så jag slipper hennes ''vad var det jag sa'' diskussion :P

sunny or scrambles??

Jag åt frukost för bara någon timme sedan men den var så god att jag bara vill ha mer!
Igår kom mamma hem med små paket hamburgerbacon(bacon som är runda och är perfect fit för din hamburgare) meeen vi brukar inte käka hamburgare så ofta här hemma... Hon köpte det troligtvist mest bara för att dem var runda och ''söta'' och för att jag brukar lägga bacon i min couscous-sallad när jag gör den och tycker om att testa olika typer av bacon :)
 
Så fort jag såg dessa skivor dock tyckte jag att dem skulle se (yes se!) väldigt fina ut på en frukost tallrik! Så jag bestämmde mig för att dagens frukost skulle vara ägg och bacon! jag brukar äta två ägg när jag äter ägg och bacon, men normalt sätt bara på ett sätt, stekta eller rörda~ idag ville jag dock ha båda men inte slösa på massa ägg, så jag gjorde ett ägg var, ett stekt och ett rört :)
 

Det slutade med att min tallrik inte blev så visuellt fin som jag hade hoppats, efter som jag gillar mit bacon suuuper knapprigt och det då tyvärr inte ser lika fint ut, men men mat ska ju ändå smaka bra först och främst! synen får komma i andra hand!
 
 
 

hustlehustlehustlehustle

Jag har varit så frånvarande från min blogg även om jag sa att jag skulle bättra mig, men jag har en vettig anledning den här gången! Jag har bytt jobb och fått 8timmars jobbtider( till skillnad från mina 3-4 timmar förrut) och måste också pendla för jobbet nu. Jobbtiderna är också lite spridda men väldift ofta väääääääääääääääääääldigt tidiga morgonar, som gör att jag måste sova tidigt och inte har så mycket tid över~ Jag är dock glad för eftersom jag jobbar mer nu så tjänar jag mer och kan därför spara mer till min resa nästa år!!
 
jag tror jag har jobbat ungefär varje dag den här månaden kanske 1-2 dagar ledig,vissa dagar blev jag inringd fast jag var ledig ( och för mig är mer jobb bara bättre!).
 

Jag hoppas och tror starkt att jag kommer att bli bättre på detta i november och framöver, eftersom jag kommer att ha kommit in i rutinen bättre då :)
 
 

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0