Flätor

Vi får helt enkelt använda Pippi flätor ett tag! Jag skulle egentligen ha gjort en behandling på min utväxt någon gång i mitten av maj men det blev aldrig av och ju längre man väntar ju "värre" blir det~ inte utseende mässigt för mig för jag gillar både mitt naturliga och rakpermanentade hår. MEEEEN~ att ha en afro utväxt i hela hårbotten som är några cm är vääääldigt jobbigt eftersom det gör det extremt svårt att reda ut.... Så fort man kommer till hårbotten och vill dra ner så tovar det sig bara hela vägen, som en påtvingad tesasing :( 


Men med lite tålamod funkar det ich det bästa man kan göra nu är att använda flätor så att det håller sig uträtt längre :)
Torra händer

Efter som jag jobbar i ett kök och fick jobba lite extra mycket förra veckan betydde även lite extra disk, vilket satt sina spår på mina händer! Jag har väldigt känslig hud (överallt) och mina händer är nu snus torra efter allt diskande! Även om jag smorde in dem hela tiden när jag kom hem :( 
Jag behöver säkert bara nån lite mer kraftfull handkräm! 


Just nu är den som funkar bäst här hemma Elizabeth Ardens Green Tea Honey Drops body cream~ visst det är inte en handkräm men det är krämen här hemma som gör mest skillnad just nu :) ska ta och köpa en lemony flutter från lush så fort jag kommer ner till stan, för den är min favorit :)Egg and bacon egg and bacon!

Godmorgon ! Ja kl är 10:00 men det är fortfarande ganska tidigt... Åtminstone inte lunch dags än :) men något behövde jag i magen för att starta dagen! Ägg och bacon fick det bli för det hade varit alldeles för länge sen sist! 


Har ni ätit än? Gör det ifall ni inte har det!

throughnatslens.blogg.se

22 årig tjejs tankar och bilder! Älskar mode, musik mat och massa annat sånt! Mode är mer än bara köpa och ha på kläder för mig, det är vars människa unika sätt att uttrycka sig själva, det är historia, konst!

RSS 2.0